KURILNO OLJE

Prodajamo in dostavljamo kvalitetno kurilno olje do vašega doma.

Ker nam je pomembno vaše zadovoljstvo smo izbrali kakovostnega dobavitelja kurilnega olja s karakteristikami, ki ima visoko kurilno vrednost samo kakovostno kurilno olje in s tem zmanjša vašo letno porabo. Naša vrlina je zanesljivost, da vam dostavimo dogovorjeno količino kurilnega olja na dogovorjeno lokacijo ob dogovorjenem terminu.

Za dostavo kurilnega olja uporabljamo avtocisterno s katerim vam bomo s pomočjo naših strokovno usposobljenih voznikov brez problemov pripeljali želeno količino goriva tudi na manjše dvorišče. Dostavljamo na območjih Osrednjeslovenska regija in Gorenjska regija. Preverite cenik kurilnega olja ter se sami prepričajte o cenah energentov.

Z izbiro nas boste pripomogli tudi k manjšim okoljskim emisijam, ki so posledica zgorevanja goriva saj izbiramo samo kakovostno gorivo, ki ima visoko kurilno vrednost. To pomeni, da se z višjim izkoristkom goriva zmanjša finančna investicija za ogrevanje prostorov in se ob enem tudi poveča življenjska doba vseh naprav vključenih v ogrevalni sistem. Za konec lahko rečemo samo, da pri nas kupec pri nakupu kurilnega olja prejme bistveno več.

­­Naročila sprejemamo preko kontaktnega obrazca ali na brezplačni telefon 080 19 31 in na elektronski naslov kaolje@gmail.com.

ZAKAJ NAROČITI KURILNO OLJE PRI NAS?

Ker zagotavljamo točnost dostavljenih količin, merjenih z redno umerjenimi elektronskimi števci!

Ker dostavimo ob dogovorjenem terminu!

Ker kurilno olje Kalan izpolnjuje vse zahteve določene standardom SIST 1011, ki zagotavlja:

Ker so ugotovljene lastnosti kurilnega olja skladne z zahtevami Uredbe o fizikalno kemijskih lastnostih tekočih goriv. Preizkusi kakovosti se redno izvajajo v pogodbenem laboratoriju.